RECEITAS
Dende o GALP Golfo Ártabro Sur estamos concienciados en que unha alimentación variada e equilibrada é imprescindible para que o noso corpo estea forte e sano. Para isto, é imprescindible que añadamos 3 racións de peixe á semana.
Como cremos que comer peixe ademais de sano ten que ser creativo e saboroso, deixámosvos todas as semanas receitas para que poidades desfrutar de todas as delicias que se poden atopar nos fondos mariños. Ademais, para que sexa mais fácil a súa elaboración deixámosvos aquí todas as receitas e enlaces ás mesmas para que poidades descargalas e desfrutalas.
1. CENTOLA
2. CABALA EN CONSERVA
3. REVOLTO DE ANCHOAS
4. CABALAS FRÍAS
5. DOURADA AO FORNO
6. ARROZ CON GAMBAS E SEPIA
7. CALDEIRADA DE RAIA
8. BERBERECHOS Á MARIÑEIRA
9. MERLUZA Á CAZOLA CON AMEIXAS
10. PEIXE DE SAN PEDRO CON VERDURIÑAS E PIÑÓNS
11. POLBO Á GALEGA
12. CHOCO Á PRANCHA CON PEMENTOS DO PIQUILLO
13. FABAS CON AMEIXAS
15. XURELO (CHICHARRO) EN ESCABECHE
Descargar receta en pdf
Descargar receta en pdf
16. PIZZA DE SARDIÑAS E VERDURAS
17. MERLUZA Á GALEGA
18. SARDIÑAS AO FORNO

19. SARDIÑAS ASADAS
20. SEPIA AO ALLO
21. PEIXE SAPO EN SALSA VERDE
23. POLBO Á MUGARDESA
27. PAELLA DE PEIXE E MARISCO
28. MEIGA AO FORNO
30. MARMITACO DE ATÚN FRESCO


31. MERO EN SALSA DE AMÉNDOAS
32. CHIPIRÓNS Á PRANCHA
33. CALDEIRADA DE MARAGOTA
34. BACALLAU GRATINADO CON MAIONESA DE ALLO FRESCO
35. PASTEL DE ESCARAPOTE
37. LURAS EN SALSA
38. SALMONETES CON PATACAS
39. NÉCORA Á PRANCHA
40. SARDIÑAS SALGADAS CON CEBOLA E PEMENTOS
43. LINGUADO EN SALSA DE ALBARIÑO
43. ROBALIZA AO SAL
43. BADEXO CON MEXILLÓNS E SALSA DE CHÍCHAROS
Comentarios
Publicar un comentario