Receitas

RECEITAS

Dende o GALP Golfo Ártabro Sur estamos concienciados en que unha alimentación variada e equilibrada é imprescindible para que o noso corpo estea forte e sano. Para isto, é imprescindible que añadamos 3 racións de peixe á semana.
Como cremos que comer peixe ademais de sano ten que ser creativo e saboroso, deixámosvos todas as semanas receitas para que poidades desfrutar de todas as delicias que se poden atopar nos fondos mariños. Ademais, para que sexa mais fácil a súa elaboración deixámosvos aquí todas as receitas e enlaces ás mesmas para que poidades descargalas e desfrutalas.



1. CENTOLA


2. CABALA EN CONSERVA




3. REVOLTO DE ANCHOAS



4. CABALAS FRÍAS




5. DOURADA AO FORNO




6. ARROZ CON GAMBAS E SEPIA



7. CALDEIRADA DE RAIA


8. BERBERECHOS Á MARIÑEIRA



9. MERLUZA Á CAZOLA CON AMEIXAS



10. PEIXE DE SAN PEDRO CON VERDURIÑAS E PIÑÓNS



11. POLBO Á GALEGA



12. CHOCO Á PRANCHA CON PEMENTOS DO PIQUILLO



13. FABAS CON AMEIXAS




14. MEXILLÓNS GRATINADOS CON QUEIXO
Descargar receta en pdf





15. XURELO (CHICHARRO) EN ESCABECHE
Descargar receta en pdf



16. PIZZA DE SARDIÑAS E VERDURAS



17. MERLUZA Á GALEGA



18. SARDIÑAS AO FORNO



19. SARDIÑAS ASADAS



20. SEPIA AO ALLO


21. PEIXE SAPO EN SALSA VERDE



22. SALPICÓN DE PEIXE



23. POLBO Á MUGARDESA



24. SEPIA RECHEA



25. OLLOMOL AO FORNO



26. MARMITAKO
Descargar receta en pdf




27. PAELLA DE PEIXE E MARISCO



28. MEIGA AO FORNO



29. CONGRO CON MEXILLÓNS Á MARIÑEIRA



30. MARMITACO DE ATÚN FRESCO




31. MERO EN SALSA DE AMÉNDOAS




32. CHIPIRÓNS Á PRANCHA





33. CALDEIRADA DE MARAGOTA





34. BACALLAU GRATINADO CON MAIONESA DE ALLO FRESCO




35. PASTEL DE ESCARAPOTE




36. EMPANADA DE XOUBAS



37. LURAS EN SALSA



38. SALMONETES CON PATACAS



39. NÉCORA Á PRANCHA



40. SARDIÑAS SALGADAS CON CEBOLA E PEMENTOS



41. NAVALLAS Á PRANCHA



42. ZAMBURIÑAS Á PRANCHA



43. RODABALLO AO FORNO CON PATACAS PANADEIRA


 
44. LINGUADO EN SALSA DE ALBARIÑO





45. ROBALIZA AO SAL



46. BADEXO CON MEXILLÓNS E SALSA DE CHÍCHAROS



47. HAMBURGUESAS DE PESCADA




48. DOURADA EN PAPILLOTA DE VERDURAS



49. ALBÓNDEGAS DE PESCADA EN SALSA DE VIÑO BRANCO




50. CALDEIRADA DE PEIXE



51. FANECAS GUISADAS



52. MEIGAS Á PRANCHA CON MINESTRA DE VERDURAS



53. SAN MARTIÑO AO FORNO



54. XARDA AO FORNO





55. ALBÓNDEGAS DE BACALLAU





56. ESPÁRRAGOS CON VINAGRETA DE ANCHOAS





57. BONITO ENCEBOLADO




58. NAVALLAS Á PRANCHA CON ALLO E PEREXIL




59. CONGRO Á GALEGA





60. SARDIÑAS AO ALLO




61. ESCACHO EN CALDEIRADA



62. CAZÓN EN ADOBO





63. CASTAÑETA EN SALSA DE SIDRA



64. SARDIÑAS RECHEGAS DE XAMÓN



65. LURAS RECHEAS



66. XURELOS AO LOMBO




67. HAMBURGUESAS DE ATÚN E CENOURA




68. SALMONETES AO FORNO




69. SAN MARTIÑO AO FORNO




70. ARROZ CON NÉCORAS



71. ESCACHO EN SALSA




72. RODABALLO Á GALEGA




73. ESPETADA DE ENSALADA CAPRESE CON POLBO




74. LURAS Á ROMANA




75. ABADEXO CON CERVEZA




76. CAMARÓNS AO ALLO




77. PERCEBES AO VAPOR




78. AMEIXAS EN SALSA VERDE





79. ARROZ CON BERBERECHOS





80. NAVALLAS Á GRELLA





81. VIEIRAS Á GALEGA





82. ROBALIZA DE OUTONO



84. MERO EN PAPILLOTE



87. SARGO AO FORNO




88. RAIA EN SALSA VERDE


89. OURIZOS DE MAR GRATINADOS


90. BOGA AO FORNO




91. GUISO DE MUXO



92. MARAGOTA CON ALLADA



93. CALDEIRADA DE PINTO

94. ROBALIZA AO FORNO CON PATACAS



95. CASTAÑETA CON TOMATE




96. LIRIOS REBOZADOS
97. PESCADA EN SALSA VERDE



98. PEIXE ESPADA Á CORDOBESA



99. CONGRO CON PATACAS




100. SUQUET DE PEIXE SAPO E GAMBAS




101. EMPANADA DE BONITO



102. VOANDERIAS EN SALSA VERDE


103. LONGUEIRÓNS AO FORNO CON ARROZ




104. AMEIXAS CON ARROZ  




105. CARNEIROS DE MAR AO ALBARIÑO 




106. CORNICHAS EN SALSA VERDE




107. LUMBRIGANTE Á PRANCHA




110. GUISO DE CHOQUIÑOS EN TINTA





112. CAZÓN EN ADOBO



113. ACEDÍA Á PRANCA CON PATACA ASADA




114. FANECA CON CREMA DE MEXILLÓNS





115. LINGUADO Á CREMA



116. PASTEL DE ESCARAPOTE




117. COMO COCER UNHA CENTOLA PERFECTA



118. CURUXO AO FORNO



119. BOI DE MAR AO FORNO




120. ROLIÑO DE MEIGA CON POLBO
Descargar receita en pdf




121. CIGALAS Á PRANCHA




122. BERTORELLA Á GALEGA



Comentarios

Entradas populares de este blog

Aberta a nova convocatoria de axudas 2024

Éxito rotundo na convocatoria de axudas 2024

Un estudo ambiental contabiliza en 2.226 a poboación de especies mariñas e terrestes do territorio