Receitas
RECEITAS
Dende o GALP Golfo Ártabro Sur estamos concienciados en que unha alimentación variada e equilibrada é imprescindible para que o noso corpo estea forte e sano. Para isto, é imprescindible que añadamos 3 racións de peixe á semana.
Como cremos que comer peixe ademais de sano ten que ser creativo e saboroso, deixámosvos todas as semanas receitas para que poidades desfrutar de todas as delicias que se poden atopar nos fondos mariños. Ademais, para que sexa mais fácil a súa elaboración deixámosvos aquí todas as receitas e enlaces ás mesmas para que poidades descargalas e desfrutalas.
1. CENTOLA
2. CABALA EN CONSERVA
3. REVOLTO DE ANCHOAS
4. CABALAS FRÍAS
5. DOURADA AO FORNO
6. ARROZ CON GAMBAS E SEPIA
7. CALDEIRADA DE RAIA
8. BERBERECHOS Á MARIÑEIRA
9. MERLUZA Á CAZOLA CON AMEIXAS
10. PEIXE DE SAN PEDRO CON VERDURIÑAS E PIÑÓNS
11. POLBO Á GALEGA
12. CHOCO Á PRANCHA CON PEMENTOS DO PIQUILLO
13. FABAS CON AMEIXAS
15. XURELO (CHICHARRO) EN ESCABECHE
Descargar receta en pdf
Descargar receta en pdf
16. PIZZA DE SARDIÑAS E VERDURAS
17. MERLUZA Á GALEGA
18. SARDIÑAS AO FORNO
19. SARDIÑAS ASADAS
20. SEPIA AO ALLO
21. PEIXE SAPO EN SALSA VERDE
23. POLBO Á MUGARDESA
27. PAELLA DE PEIXE E MARISCO
28. MEIGA AO FORNO
30. MARMITACO DE ATÚN FRESCO
31. MERO EN SALSA DE AMÉNDOAS
32. CHIPIRÓNS Á PRANCHA
33. CALDEIRADA DE MARAGOTA
34. BACALLAU GRATINADO CON MAIONESA DE ALLO FRESCO
35. PASTEL DE ESCARAPOTE
37. LURAS EN SALSA
38. SALMONETES CON PATACAS
39. NÉCORA Á PRANCHA
40. SARDIÑAS SALGADAS CON CEBOLA E PEMENTOS
44. LINGUADO EN SALSA DE ALBARIÑO
45. ROBALIZA AO SAL
46. BADEXO CON MEXILLÓNS E SALSA DE CHÍCHAROS
47. HAMBURGUESAS DE PESCADA
48. DOURADA EN PAPILLOTA DE VERDURAS
49. ALBÓNDEGAS DE PESCADA EN SALSA DE VIÑO BRANCO
52. MEIGAS Á PRANCHA CON MINESTRA DE VERDURAS
53. SAN MARTIÑO AO FORNO
54. XARDA AO FORNO
57. BONITO ENCEBOLADO
58. NAVALLAS Á PRANCHA CON ALLO E PEREXIL
59. CONGRO Á GALEGA
60. SARDIÑAS AO ALLO
61. ESCACHO EN CALDEIRADA
62. CAZÓN EN ADOBO
63. CASTAÑETA EN SALSA DE SIDRA
64. SARDIÑAS RECHEGAS DE XAMÓN
65. LURAS RECHEAS
66. XURELOS AO LOMBO
67. HAMBURGUESAS DE ATÚN E CENOURA
68. SALMONETES AO FORNO
70. ARROZ CON NÉCORAS
71. ESCACHO EN SALSA
72. RODABALLO Á GALEGA
74. LURAS Á ROMANA
75. ABADEXO CON CERVEZA
76. CAMARÓNS AO ALLO
77. PERCEBES AO VAPOR
78. AMEIXAS EN SALSA VERDE
79. ARROZ CON BERBERECHOS
81. VIEIRAS Á GALEGA
82. ROBALIZA DE OUTONO
84. MERO EN PAPILLOTE
85. ZAMBURIÑAS GRATINADAS
87. SARGO AO FORNO
89. OURIZOS DE MAR GRATINADOS
88. RAIA EN SALSA VERDE
90. BOGA AO FORNO
91. GUISO DE MUXO
92. MARAGOTA CON ALLADA
93. CALDEIRADA DE PINTO
94. ROBALIZA AO FORNO CON PATACAS
95. CASTAÑETA CON TOMATE
96. LIRIOS REBOZADOS
97. PESCADA EN SALSA VERDE
98. PEIXE ESPADA Á CORDOBESA
99. CONGRO CON PATACAS
100. SUQUET DE PEIXE SAPO E GAMBAS
101. EMPANADA DE BONITO
102. VOANDERIAS EN SALSA VERDE
103. LONGUEIRÓNS AO FORNO CON ARROZ
104. AMEIXAS CON ARROZ
106. CORNICHAS EN SALSA VERDE
107. LUMBRIGANTE Á PRANCHA
110. GUISO DE CHOQUIÑOS EN TINTA
112. CAZÓN EN ADOBO
113. ACEDÍA Á PRANCA CON PATACA ASADA
114. FANECA CON CREMA DE MEXILLÓNS
115. LINGUADO Á CREMA
116. PASTEL DE ESCARAPOTE
117. COMO COCER UNHA CENTOLA PERFECTA
118. CURUXO AO FORNO
119. BOI DE MAR AO FORNO
121. CIGALAS Á PRANCHA
122. BERTORELLA Á GALEGA
Comentarios
Publicar un comentario